Algemene Exameninstelling Holland is de specialist in  het  afnemen van VCA-examens. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Indien u een bedrijf heeft in deze branche of werkzaam bent in de bouwsector, is het van belang dat u in het bezit bent van een VCA-diploma. U kunt dan aantonen dat u op hoogte bent van de verschillende veiligheidsaspecten.


Volop mogelijkheden op het gebied van VCA-examens
Er bestaan verschillende types VCA-examens. Denk hierbij aan:
 

·          B-VCA

·         VOL-VCA (Leidinggevend)

·         VIL-VCU    (Uitzendbranche)
 

Anderstalige VCA examens zijn ook mogelijk. Hiervoor verwijzen wij naar het kopje "VCA" op de home pagina . Alle VCA examens  worden afgenomen via een beeldscherm.


 

Om u goed voor te bereiden op het VCA-examen kunt u bij Algemene Exameninstelling Holland een cursusboek bestellen. Deze boeken zijn in combinatie met een examen te bestellen. Wij garanderen dat de cursusstof altijd up to date is. Zo bent u ervan verzekerd dat u volgens de laatste normering het VCA-examen aflegt. In de boeken vindt u ook proef VCA-examens zodat u ook VCA-examen zelfstudie kunt volgen. U kunt ook via deze link een proefexamen maken. Bovendien kan de Algemene Exameninstelling Holland een examen organiseren op een door u aangewezen locatie. De locatie dient wel aan een aantal geldende eisen te voldoen.

De Algemene Exameninsteling Hollland kan voor uw bedrijf ook (veiligheids) examens op maat maken. U kunt bij ons ook terecht voor het inhuren van surveillanten voor uw eigen examens.  Dit maakt de Algemene Exameninstelling Holland het meest complete  examenbureau!
 

Contact
Wilt u meer weten over een specifiek VCA-examen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Beschikbare talen VCA examens:

B-VCA: Nederlands - Nederlands/Groen - Arabisch - Bulgaars - Duits - Engels -

Frans - Hongaars - Italiaans - Kroatisch - Litouws - Pools - Portugees - Roemeens -Russisch - Slowaaks - Spaans en Turks.

B-VCA - voorlees : op aanvraag

 

VOL-VCA: Nederlands - Duits - Frans en Engels

 

VIL-VCU: Nederlands en Engels, op aanvraag.

 

 

 

Examenmogelijkheden

Het afnemen van VCA-examens kunnen wij, op maat, van één deelnemer tot honderden deelnemers, voor u verzorgen. Hierbij is flexibiliteit bij examineren de kracht van de AEH. 

 De AEH heeft de beschikking over een aantal locaties waar examens afgenomen kunnen worden, zie open inschrijving-examens.

Op uw verzoek kunnen we ook op een door U aangewezen locatie een examen afnemen, mits deze locatie voldoet aan de geldende eisen.

 Lees meer...

Open Inschrijving-examens

Examendata en  aanmelden voor een VCA-examen op onze locatie in Bodegraven  via "reserveren"

 

Bodegraven maandag :  18.30 uur

Bodegraven vrijdag      :   16.00 uur

 

B-VCA NL        € 76,50

VOL-VCA NL   € 86,50

Anderstalig     € 96,50

Alle bedragen zijn incl. 21% BTW

 

Op de locatie Wijchen, bij Nijmegen, kunt u dinsdag en donderdag om 16.00 uur het examen afleggen.

Belangstelling voor deze locatie?

Laat het ons weten, wij helpen u verder.

Webbol Internet Marketing Vlaardingen