A.E.H. / Het Certificaat is de specialist in  het  afnemen van VCA-examens. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Indien u een bedrijf heeft in deze branche of werkzaam bent in de bouwsector, is het van belang dat u in het bezit bent van een VCA-diploma. U kunt dan aantonen dat u op hoogte bent van de verschillende veiligheidsaspecten.


Volop mogelijkheden op het gebied van VCA-examens
Er bestaan verschillende types VCA-examens. Denk hierbij aan:
 

·          B-VCA

·         VOL-VCA (Leidinggevend)

·         VIL-VCU    (Uitzendbranche)
 

Anderstalige VCA examens zijn ook mogelijk. Hiervoor verwijzen wij naar het kopje "VCA" op de home pagina . Alle VCA examens  worden afgenomen via een beeldscherm.


 

Om u goed voor te bereiden op het VCA-examen kunt u bij ons een cursusboek  of een e-learningpakket bestellen. Deze boeken zijn in combinatie met een examen te bestellen. Wij garanderen dat de cursusstof altijd up to date is. Zo bent u ervan verzekerd dat u volgens de laatste normering het VCA-examen aflegt. In de boeken vindt u ook proef VCA-examens zodat u ook VCA-examen zelfstudie kunt volgen. U kunt ook via deze link een proefexamen maken. Bovendien kan de A.E.H. ? Het Certificaat een examen organiseren op een door u aangewezen locatie. De locatie dient wel aan een aantal geldende eisen te voldoen.

Contact
Wilt u meer weten over een specifiek VCA-examen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op.

.Zelfstudie /nieuw! e-learning

Om u zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op het VCA-examen, kunt u bij ons een VCA-cursusboek bestellen.

Tevens kunnen wij u een e-learningpakket aanbieden.

Zowel in het cursusboek als via de e-learning kunt u proefexamens maken zodat u uw kennis kunt toetsen.  Ook kunt u op onderstaande link klikken voor het maken van een proefexamen aangeboden door VCA infra.

 https://www.vcainfra.nl/proefexamens/

Cursusboek incl. examen B-VCA € 121,50 ; VOL-VCA € 131.50 (incl. BTW)

E-learing incl. examen     B-VCA  € 115.00; VOL-VCA € 125.00 (incl. BTW)

 Voor meer informatie kunt u contact met ons  opnemen. 

Webbol Internet Marketing Vlaardingen